Tuin ontwerp door Michel Boerkamp

Wanneer u een huis koopt dan zal u niet alleen het huis, maar ook uw tuin naar uw wens en behoefte inrichten, zowel in een bestaande woning als een nieuwbouwwoning. Hoveniersbedrijf Michel Boerkamp kan u daarbij helpen!

Bij een bestaand huis is de tuin ook al vaak aangelegd, het is mogelijk dat dit niet naar uw smaak is, dus zal de tuin grondig aangepakt moeten worden om er met plezier te kunnen wonen. Dat is bij een nieuwbouwhuis anders, hier kan de tuin vanaf het eerste moment naar uw wens worden ontworpen. Daarvoor is het van groot belang dat u voor uw tuin een goed tuinontwerp heeft. U kunt het tuinontwerp laten uitvoeren door de vakmensen van Hoveniersbedrijf Michel Boerkamp. 

Tuinontwerp door Hoveniersbedrijf Michel Boerkamp

Wanneer u besluit om Hoveniersbedrijf Michel Boerkamp uw tuin te laten ontwerpen, zullen wij eerst met u bespreken aan welke wensen het tuinontwerp moet voldoen. U kunt daarbij aangeven of u een speelse tuin wilt hebben of juist een hele strakke. Tegenwoordig kiest men vaak voor tuinen met weinig onderhoud en waarin u lekker kunt genieten, denk hierbij aan stenen borders, waterpartijen en overkappingen met een prachtige loungeset en eventueel een vuurtafel. Op deze plaats kunt u gezellig met kennissen en vrienden buiten genieten, ook als het wat kouder wordt tijdens de avonduren.

Een tuin naar uw wens

Wanneer voor ons duidelijk is wat uw wensen zijn, zal het tuinontwerp worden gemaakt. Wanneer de tekening, na eventuele wijzigingen, klaar is en u bent 100% tevreden, dan kunnen wij op basis van het definitieve tuinontwerp aan de slag gaan. Op deze wijze krijgt u een tuin die volledig naar uw wens is en waarin u volop kunt genieten!

 

Hoveniersbedrijf Michel Boerkamp is een hoveniersbedrijf uit silvolde dat zich door creativiteit en enthousiasme weet te onderscheiden. Diversiteit is onze kracht.

© Hoveniersbedrijf Michel Boerkamp