ScaleWidthWyI2MDAiXQ Plattegrond v2

Van idee tot ontwerp

Heeft u een huis gekocht en is de bestaande tuin niet naar wens? Of betrekt u binnenkort een nieuwbouwhuis en moet de tuin nieuw ontworpen en aangelegd worden? Informeer dan eens naar onze mogelijkheden. Hovenier Michel Boerkamp vertaalt uw wens naar een tuinontwerp op maat. De eerder gerealiseerde projecten die u elders op deze site kunt bekijken, geven een goed beeld van de vele mogelijkheden die wij bieden.

 

ScaleWidthWyI2MDAiXQ Wonen 154

Wensen in beeld

Als wij uw tuin mogen ontwerpen, gaan we eerst uitgebreid met u rond de tafel om alle wensen en ideeën te inventariseren. Wilt u een strakke en moderne tuin met dito vijver? Of houdt u meer van een speelse inrichting met veel kleurrijke planten en struiken?

Op basis van deze wensen kunnen onze ontwerpers een plan maken, dat we vervolgens weer vertalen in een inspirerende tekening. Daarmee krijgt u al een goed beeld van het ontwerp. Na goedkeuring van het ontwerp en de bijbehorende offerte kan begonnen worden met de aanleg.

 

Aanleg  

Vanzelfsprekend kunnen de vakmensen van Hoveniersbedrijf Michel Boerkamp de aanleg van uw nieuwe of vernieuwde tuin verzorgen. De korte lijnen met de ontwerpers, maakt dat Michel Boerkamp waarmaakt wat in het ontwerp is afgesproken. U ziet het ontwerp tot leven komen in uw eigen voor- of achtertuin. Wij creëren uw eigen droomplek bij huis!

Vakkundig en kwaliteit

Onze medewerkers zijn vakmensen, niemand uitgesloten. Dat betekent dat wij uw tuin met liefde aanleggen. En dat laat zich zien in het uiteindelijke resultaat! Niet alleen als het gaat om vormgeving en uitvoering van de aanleg, maar ook als het gaat om de kwaliteit van de gebruikte materialen. Van borders tot vijvers en van de gebruikte bomen, struiken en planten tot de bestrating. Voor ons telt alleen het beste want alleen daarmee kunnen wij u een tuin bieden om jarenlang heerlijk van te genieten!

Bedrijven

Hoveniersbedrijf Michel Boerkamp richt zich overigens niet alleen op de particuliere markt. Ook voor bedrijven ontwerpen wij tuinen en verzorgen wij het ontwerp en de aanleg van bedrijfstuinen. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.